Alles over een anaal vibrator

Er zijn tegenwoordig vele seksspeeltjes op de markt maar niet al deze speeltjes zijn bij iedereen even bekend. Een van de seksspeeltjes waar niet iedereen bekend mee is is de anaal vibrator. Wel worden deze vibrators door steeds meer mensen ontdekt, het gaat hierbij zowel om mannen als om vrouwen. De keuze in anaal vibrators wordt ook steeds uitgebreider. Anaal vibrators kunnen worden gebruikt tijdens het mastruberen maar ook wanneer je samen met je partner bent.

Het verschil met een gewone vibrator

In een online sexshop kun je naast anaal vibrators ook de beter bekende gewone vibrators kopen. Het is echter goed om te weten dat er meerdere verschillen zijn tussen deze twee soorten vibrators. Om te beginnen is de vorm van een anaal vibrator anders dan die van een gewonde vibrator. De anaal vibrator heeft een dunnere vorm die zich makkelijk aanpast aan het lichaam. Dit zorgt ervoor dat pijn tijdens het gebruik niet snel voor zal komen. Daarnaast heeft een anaal vibrator ook altijd een dikker gedeelte wat ervoor zorgt dat de vibrato niet te ver naar binnen kan glijden.

De verschillende anaal vibrators

Anaal vibrators komen net als gewone vibrators in verschillende soorten en maten. Zo zijn er vibrators die speciaal zijn ontworpen voor het stimuleren van de prostaat. Deze anaal vibrators zijn dan ook perfect voor mannen. Het materiaal van anaal vibrators kan onderling ook verschillen. Het materiaal van een anaal vibrator speelt een rol in de hardheid van een vibrator. Ook de grootte is per vibrator verschillend, door verschillende vbrators uit te proberen kun je jouw voorkeuren ontdekken. Ten slotte hebben veel vibrators meerdere standen waarmee je de intensiteit van de trillingen kunt veranderen.

Het gebruik van glijmiddel

Voor een fijne ervaring is het van belang om genoeg glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van een anaal vibrator. De anus wordt van zichzelf niet vochtig bij opwinding en het gebruik van glijmiddel zorgt ervoor dat het binnenbrengen van de vibrator makkelijk wordt. Er is glijmiddel te vinden die speciaal is ontworpen om te gebruiken tijdens anale seks. Dit glijmiddel zijn ook perfect om te gebruiken wanneer je een anaal vibrator gebruikt. Naast het gebruik van genoeg glijmiddel is het ook belangrijk om ontspannen te zijn. Om te ontspannen kan het helpen om de anus eerst te masseren en een comfortabele positie in te nemen.

Zo maak je een anaal vibrator schoon

Het schoonmaken van een anaal vibrator na gebruik is uiteraard belangrijk voor je gezondheid. Ook om ervoor te zorgen dat een anaal vibrator zo lang mogelijk meegaat zul je deze elke keer na gebruik moeten schoonmaken. Anaal vibrators kun je schoonmaken met warm water en zeep. Er is speciale zeep verkrijgbaar die je kunt gebruiken voor het schoonmaken van seksspeeltjes. Daarnaast zijn er ook nog extra anti bacteriële reinigingsmiddelen voor seksspeeltjes die je kunt gebruiken. Seksspeeltjes kun je het beste afgesloten en op kamertemperatuur bewaren.

Elitisprotection
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart